GoSelectSelectSelectCloseLoadingEmailFacebookLinkedInSearchMouseAdjustTwitterYouTube Skip to main content
Exterior
Canopy
Sitting area
Lobby

Drive-thru Canopy Reestablishes an Iconic Entry

This 1,100 square foot addition reestablished an iconic entrance to the facility with a drive-thru canopy. Natural light was a key factor in the design concept as large windows orderly line the north elevation.  An additional 2,300 square feet was also renovated to develop the front reception sitting area. The existing high ceilings were expanded to create a sense of home and well-being, while smaller areas provide intimate settings. Areas of interest include a renovated fireplace, small kitchenette space, and an enlarged opening to the interior courtyard.  Further renovation was performed in the staff office and conference room.